Mölndal Hockey - Bäcken HC 4-5 (2-1, 1-1, 1-2, 0-1)
Skott: 32-32
Utv. 6-8

Förlust i övertid mot Bäcken.

Första perioden börjar på bästa sätt där bäcken drar på sig en dubbelutvisning. Vi kan sätt 1-0 i spel 5 mot 3 genom Perra (ass. Wohne och Johan). Direkt efter sätter Daniel 2-0 (ass. Elias och Melvin) i spel 5 mot 4. Bäcken reducerar halvvägs in i perioden till 2-1.

Andra perioden bjuder på riktig hawaiihockey där båda lagen bara vill framåt. Bäcken kvitterar till 2-2 5 minuter in i perioden. Med dryga två minuter kvar av perioden sätter Wohne 3-2 (ass. Tim och Käll). En period där Bäcken har lite längre anfall medans Mölndal har mängder med frilägen, 2 mot 0.or.

I Tredje perioden så ökar vi på vår ledning till 4-2 genom Wohne (ass. Perra och vår nya amerikan/svensk Erik Dahlin).
Efter halva tredje perioden så reducera Bäcken på nytt i PP.
Och med dryga 4 minuter kvar av tredje perioden så kvittera Bäcken på nytt till 4-4.

På övertiden så blir det missförstånd i anfallszon och Bäcken kan få en omställning och gör 4-5 efter att ha skjutit Erik Tärneberg i huvudet och sedan petat i returen. En lite tvivelaktiga situationen, där domaren lika gärna kunde blåst för att just Erik fått pucken i huvudet.

För att summera så känns det lite snöpligt att ha 4-2 med 10 minuter kvar att spela och tappa ledningen.
Samtidigt så är min känsla att vi börjar kriga igen och har tagit poäng i de senaste 4 matcherna och mot de 3 topplagen i serien. Och just nu handlar det om att ta poäng i matcherna!!